Welkom bij TAJ Taste of India

Geplaatst op Tuesday, 8 March, 2016 | Geen opmerkingen

Welkom bij TAJ Taste of India

Welkom bij TAJ Taste of India

TAJ Taste of India is gelegen in Almere-Buiten.Wij zijn nieuw in Almere met 20 Jaar Nederlands and Indiaas keuken ervaring. Ons restaurant hecht veel waarde aan koken volgens eeuwenoude tradities en maakt daarbij gebruik van een traditionele Indiase klei oven.
Bij TAJ Taste of India kunt u terecht voor een sfeervol en gezellig avondje uit. Onze chef bereidt elke maaltijd uniek met verse ingrediënten en verfijnde kruidencombinaties. Daarbij is onze persoonlijke service vriendelijk en professioneel. Kortom …. wilt u echt authentiek Indiaas eten of iets origineels proberen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Opmerking en/of suggestie?

Uit privacy overwegingen wordt uw email adres niet bewaard/gepubliceerd. De met een * gemerkte velden zijn verplicht!

*

Hartelijke dank dat u de moeite heeft genomen om uw reservering, opmerking en/of suggestie achter te laten.

*